Home SEO Abstrakt

Abstrakt

Abstract

Aktivnih 18 miliona WordPress instalacija

Na ovoj stranici bez mnogo obrazlaganja. Pogledajte medicina.rs (TagDiv Newspaper tema), drvujovic.com (ThemeFusion Avada tema), concept.rs (TagDiv Newsmag tema), walk.concept.rs (SaurabhSharma Walk tema), volt.concept.rs (SaurabhSharma Volt tema), goodspace.concept.rs (GoodLayers Goodspace tema).

Sve je to WordPress sa profesionalno urađenim temama. Avada (60 USD), NewsPaper (59 USD), Newsmag (49 USD), Walk (49 USD), Volt (59 USD), GoodSpace (52 USD)

Envato Market

Bez obzira za koju temu se odlučite, one kroz PlugIns moraju imati rešena pitanja SEO i bezbednosti. Kao SEO PlugIns preporučujemo Yoast SEO, besplatan u osnovnoj verziji, 79 Eur u naprednoj (bez poreza, godinu dana UpDate i Support)*.

Yoast

Bezbednost se rešava primenom PlugIns WordFence koji uma dve verzije kao i Yoast. Besplatnu i WordFence Premium (naprednu) 99 USD (uključene takse).

Wordfence

Vaš ukupan trošak: Aktiviranje Sajta + WebDizajn + SEO

Lično najviše volim da radim sa Newsmag TagDiv temom. Jednostavna je, ne prosta nego “lagana”, nema u sebi suvišnog kodiranja, ne opterećuje stranicu nepotrebnim “egzibicijama” kojima Web Dizajner lako podlegne ako su mu na raspolaganju. S druge strane TagDiv Newspaper tema ima više mogućnosti, po mom mišljenju nepotrebnih. Najprodavanija je ThemeFusion tema Avada, ima jednu vrlo značajnu prednost, svaki UpDate teme se radi iznutra.

Ako ste primetili, sve predložene teme sam organizovao tako da su skoro identičnog izgleda. To treba da vas uveri da je nebitno za koju ćete se odlučiti, pogotovo ako se odlučujete između dve najptodavanije, Avada apsolutno najprodavanija, Newspaper i Newsmag najprodavaniji u grupi magazin tema.

Cena Concept

*Bilo je zanimljivo tokom analize aktuelnog stanja kod nas, uočiti da sve firme koje prodaju SEO usluge i to za 200 do 500 eura mesečno, u stvari prodaju besplatnu verziju Yoast. Samo jedna od njih je učinila napor i platila 79 USD + taksa.

I na kraju pogledajte ko od poznatih koristi WordPress

Wp Korisnici